Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/ekerradyo/public_html/haber-detay.php:1) in /home/ekerradyo/public_html/panel/controller/config.php on line 3

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/ekerradyo/public_html/haber-detay.php:1) in /home/ekerradyo/public_html/panel/controller/config.php on line 3

Notice: Undefined variable: id in /home/ekerradyo/public_html/head.php on line 11

Notice: Undefined variable: id in /home/ekerradyo/public_html/head.php on line 13

Notice: Undefined variable: id in /home/ekerradyo/public_html/head.php on line 16
Eker radyo

Emre Aydın Yalnızım Dostlarım

Emre Aydın Yalnızım Dostlarım

Emre Aydınçocukluk hayalini 'Yalnızım Dostlarım' isimli efsane şarkıyı seslendirerek gerçekleştiriyor. Sözü Tahir Paker'e, müziği ise Burhan Bayar'a ait olan "Yalnızım Dostlarım" isimli şarkının bir kısmını İsveç'te aranje ettiren Emre Aydın, bu şarkıyı kendine has yorumu ve soundlarıyla sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

İbrahim Tatlıses'in muhteşem yorumuyla yıllar önce seslendirdiği ve müzikseverlerin hafızalarına altın harflerle kazınan bu hit şarkının aranjesini Mats Valentin , Burak BedirliveÇağatay Şen üstlendi. Emre Aydın, "Çok küçük yaşlardan beri severek dinlediğim, çocukluk hayalim olan bir şarkıyı seslendirmek benim için çok büyük keyif oldu." şeklinde konuştu.

Emre Aydın, ''Yalnızım Dostlarım'' isimli teklisinin klibini ise şarkının naifliğine ve duygusuna uygun bir şekilde Ömerli'de bir villada çekti. Yönetmenliğini Kenan Haliloğlu'nun üstlendiği klibin konusu ise bir kişinin yaşlanması ile beraber gelen yalnızlığını konu alıyor.


2020-01-27 23:21:13
YAYIN AKIŞI